Come Back!

7/12/2017

Assalamualaikum dan hi :)

OMG! Dah bersarang rupanya Blog Syamimi Rosnee ni. Haha. Pecah rekod weh rupanya tahun ni takde update apa-apa langsung kat blog. Dah bulan Julai kot. Lebih setengah tahun tu. K k. Sementara tengah rajin nak berblog ni, kita update lah kan. Bukan taknak taip pape langsung kat blog. Cumanya takde masa mungkin. Yeke? Papepun, hey, korang mimi dah buat come back ni, meh laa say hi sikit! Hihi

Gambar bawah ni ialah simple outfit of the day untuk Hari Raya 2017 baru ni. Mimi ada upload dah kat ig. Korang yang follow jugak Mimi kat instagram tu jangan boring tau baca blog Mimi even upload gambar sama je. Haha.


Itu saja untuk entri kali ni. Stay tuned for my next entry yaa! P/s : Rasanya masih tak lambat lagi kan untuk Mimi ucap Selamat Hari Raya walaupun raya dah nak habis. Hihi

Lotsa love,

Mimi.