Raya.

7/11/2016

Assalamualaikum dan hi :)

Selepas beberapa hari kita beraya baru Mimi berkesempatan nak ucapkan Salam Aidilfitri dan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk semua sahabat-sahabat di blog. 

Selamat Hari Raya!!

Takdelah lambat sangat kan Raya kan sebulan. Ni baru syawal ke 6. So, okay lahh kan. Hihi.

Selamat Hari Raya :)

Apa-apa pun, jangan lupa tunggu next entri dari mimi ye. Banyak benda je nak share dalam blog cuma tak berkesempatan lagi. Tsk tsk

Last but no least, Selamat Hari Raya Aidilfitri again!!

P/s : Lawa kan kad raya Mimi kat atas tu? Hihi. Btw, thanks untuk azamnco untuk kad raya yang awesome! Tak lupa juga kepada S7even Studio untuk gambar yang cantik ni ! :)

You Might Also Like

1 comments