10 Barang Yang Mimi Nak Sangat Beli di Ezbuy Malaysia!

12/28/2016

Assalamualaikum dan hi :)

Korang pernah dengar tak pasal Ezbuy? Pernah ke tak? Hihi. Okay, untuk pengetahuan, sebelum ni Mimi dah pernah share dengan korang pasal Ezbuy Malaysia dekat entri sebelum ni kalau ada yang terbaca lah kan. Haha. Shopping Online Murah Di Ezbuy Malaysia, ni entri sebelum ni tau. Jemput baca semua.

Bagi yang belum tahu lagi apa tu Ezbuy Malaysia, meh Mimi terang sikit apa mendeeee tu yang Mimi duk "Ezbuy Ezbuy". Hiks

Ezbuy ni merupakan salah satu tempat untuk korang semua yang suka sangat membeli-belah secara online ataupun bagi yang tak sempat nak bershopping kat luar lah kot. Yang penting dekat Ezbuy ni macam-macam benda ada jual dengan harga yang berpatutan. Sekali korang buka Ezbuy ni mesti rambang mata punya tak tahu nak beli apa. Mimi pun sama jugaklah. Yelah, bila dah ada banyak sangat pilihan kita sendiri pun sampai taktahu nak beli, nak pilih yang mana kan. 

Tapi kalini Mimi nak kongsi dengan korang barang apa yang Mimi nak sangat beli dekat Ezbuy ni. Mimi senaraikan kat bawah ni barang apa yang nak sangat haa. Hahaha

Memula sekali, antara barang-barang yang Mimi ingin beli di Ezbuy Malaysia ialah, 

Yang pertama sekali, sudah tentulah barang mekap. Sejak, dah terjebak dengan mekap ni sana sini asyik duk nampak mekap jelah. Adeh.

Kedua, semestinya lah kan Mimi nak beli pakaian kat Ezbuy ni. Hee Sebabnya kat Ezbuy ada banyak sangat pilihan pakaian yang Mimi sendiri pun konfius nak pilih yang mana. Lagipun, kekadang kalau ada event yang Mimi kena pergi, takkanlah asyik nak pakai pakaian sama je kan. Oppps. Tapi tapi, serius rambang mata weh kat sini. T.T

Ketiga ialah "Travel Bag". Mimi selalu juga lah travel ke sana sini bila ada kerja atau hal-hal penting.  Sekali sekali nak jugak guna travel beg yang berlainan kan? So, kat Ezbuy ni macam-macam jenis travel bag ada. Huhu

(KLIK SINI)
Keempat, kasut lah. Tanpa kasut cemana kita nak bergerak. Eh. K k tak. Sama juga macam kat atas sebab Mimi selalu travel, so, nak juga kasut baru. Bila dah selalu pakai, rabak juga lah kasut tu kan. So, Mimi rasa memang nak juga sepasang kasut baru dari Ezbuy ni. Plisssss. Huh.

Kelima ialah, aksesori wanita. Sebab Mimi rasa harga kat Ezbuy ni murah sikit lah dari tempat lain. Em, suka usha dan shopping kat Ezbuy sebab barang boleh tahan murah. Berbaloi kalau beli kan.


Keenam, jam tangan. Mimi memang takleh kalau takde jam kat tangan. Kalau pergi memana mesti atau wajib pakai. Yelah, "Masa Itu Emas" kan. So, kenalah ada jam. Tapi jam baru lah. Eh lagi. Hikhik
Ketujuh, ialah skincare. Kat ezbuy ni pun ada banyak juga pilihan skincare tau. Kita cuma tekan, klik dan beli je. Skincare yang menjadi pilihan Mimi ialah Aloe Vera Gel dari Bio Aqua ni.

http://invl.co/ms2
(KLIK SINI)

Kelapan, ialah beg tangan baru. Bukan takat travel bag baru je, beg tangan pun mestilah baru. Semua nak baru ni. Alamak, kan dah kata boleh buat kita keliru kat ezbuy ni.
Kesembilan ialah barang sukan iaitu badminton set. Asyik mekap-mekap je kan, taklupa jugalah riadah. Seminggu sekali mesti riadahkan. Haha. Lagipun, raket badminton kat rumah Mimi ni dah lama dah pakai, tunggu masa nak reput je. So, sementara ezbuy macam ada buat sale ni kita beli lah satu kan. Huhu.


Akhir sekali, barang yang Mimi nak sangat beli ialah emmm, mekap jugak, eyeshadow ni haa. Warna cokelat gituuu, sesuai lah dengan warna mekap looks yang sedang meletop sekarang ni kan iaitu "Warda Makeup Looks". Hiks!! Dah beli nanti boleh lah mekap ala-ala Warda. Hihi. Yep, benda utama yang Mimi nak beli sangat dekat Ezbuy ni tak lain dan tak bukan tapi mekap. Huahua

Ni ada lagi benda best pasal ezbuy yang Mimi nak dan mesti bagitau korang. Paling bestnya pasal ezbuy ni kan ialah sebab adanya Ezbuy Prime! Tak sama macam online shopping yang lain. Ezbuy Prime ni merupakan eksklusif program untuk semua pelanggan yang subscribe membership untuk caj penghantaran samada selama 1 tahun ataupun 1 bulan. Korang boleh pilih je mana yang korang nak. Harga untuk membership ni pulak cuma RM188 untuk 1 tahun manakala bagi yang nak subscribe selama 1 bulan sahaja pula dengan harga RM18.80 sahaja. Murahkan? Harga membership caj penghantaran ni takde limit pun. Korang boleh je nak beli berapa banyak kali sepanjang join membership ni. Em, kalau kata korang ni memang merupakan online shopping yang tegar lagi baik korang subscribe je membership ni. Tapi subscribe terus untuk yang setahun lah tau sebab ia lagi murah dan sangat menjimatkan. Jimat lebih kurang 2 kali ganda pulak tu. Wowww! Bukan sikit banyak tu. Kalau tak percaya, korang kiralah sendiri. Hehe. Em, memang banyaklah kebaikan yang korang akan dapat kalau dah subscribe Ezbuy Prime ni. Bestkan?

Untuk pelanggan baru sahaja, pertama kali korang sign up Ezbuy ni korang akan dapat FREE RM15 voucher tau! :D

http://bit.ly/syamimirosnee
Sign Up Ezbuy to get FREE RM15 Voucher!
Ezbuy juga sedang buat sale 50% off untuk item-item tertentu. Banyak betul sale! Fuhhh. Rugi lah kalau korang tak grab barang dari Ezbuy ni. Dah laa dapat RM15 voucher, lepastu ada pulak sale 50% diskaun! Wahhh.

50% Off Online Store : Ezbuy
Everything Under RM19.90
So, apalagi jangan lepaskan peluang yang ada. Jom kita sesama shopping dekat Ezbuy ni! Hikhik

Untuk lebih lanjut, korang bolehlah ke laman web Ezbuy Malaysia iaitu,




You Might Also Like

0 comments