Target 100 Entri !

8/11/2015

Assalamualaikum Dan Hi :)




Sebagai orang baru dalam dunia blog, baru tak barulah dah hampir setahun pun mimi bergiat aktif dalam berblogging ni. Aktif ke? *wonder*. Haa, mimi pun ada target yang tersendiri untuk blog mimi ni. Apa target mimi untuk blog ini ialah pada tahun ini iaitu tahun 2015, mimi harap mimi dapatlah mencapai target untuk mengepost entri sebanyak 100 entri. Tapi lagi banyak dari tu lagi bagus kan. Hikhik. Buat masa ni mimi baru sahaja publish entri sebanyak 76 entri untuk tahun ini termasuk lah entri yang baru ni. Sejujurnya mimi punya blog ni takde apa yang menarik sangat pun. Mimi tulis ni pun sekadar suka-suka dan taip je apa yang mimi nak taip. Takpun kalau ada tips menarik ke apa-apa yang menarik ke mimi share lah kan, mimi pun merajinkan jari ini untuk menaip. Hehe. Kadang sembang kosong je pun. Tapi disebabkan minat sangat nak menulis. Maka terhasil lah sebuah blog ni iaitu Belog Syamimi Rosnee. So, doakan mimi berjaya update 100 entri dengan jayanya, ok? :D

Lots of love, Syamimi Rosnee.


You Might Also Like

0 comments