Instagram Updated!

8/09/2016

Assalamualaikum dan hi :)

Hai korang! Apa kabo? Lama dah Mimi tak update blog kan? Hihi. Bukan taknak updated tapi tulah takde ilham dan idea. Pastu, sekali bila dah datang idea, memacam nak share haa. Sampai Mimi sendiri pun taktahu nak share yang mana satu.

So, kali ni Mimi just nak share pasal sosial media iaitu Instagram. Emm, haih, since instagram ni pun dah asyik bertukar baru je, asyik updated sana sini. Mimi tak sempat nak kejo. Hei, senang cerita tak paham lah instagram baru ni. Tsk tsk

Someone can explain it to me? :'( Aduhhh. Ada yang kata instagram macam snapchat lah apelah, videonya kejap lah apa ke mende bagai tu haa. 

Nampak macam best juga instagram versi baru ni. Tapi tulah yang video tu untuk apa? Hahaha.

K k, takmo sestress dengan instagram. Yang penting tahu guna instagram. Kahkah

Instagram Updated!
Emm tapi nak kata ketinggalan tu takdelah ketinggalan mana. Mimi pun dah updated yang new version tu. Cuma tulah just wondering, betul ke instagram dengan snapchat lebih kurang sama dah? Hahaha. Papejelah. Yang penting, korang jangan lupa follow instagram Mimi ye. Hihi. Kalau yang dah follow tu terima kasih! :*

@syamimirosnee


Search je syamimirosnee, jangan lupa komen dan say hi okay! 

P/s : Hehari explore instagram versi baru ni! Hahahaha.






You Might Also Like

1 comments