Deception (Mundo Mo'y Akin).

2/12/2015


Astro Bella

Deception (Mundo Mo'y Akin)


Yeayyy! Finally dah habis pun cerita "Deception" kat Astro Bella. Harini baru habis, pagi tadi. Cerita ini disiarkan pada setiap hari isnin hingga jumaat, jam 11 pagi hingga 12 tengah hari. Cerita ni mengisahkan tentang seorang perempuan hodoh dan seorang perempuan cantik. Mereka bertukar keluarga dan mencintai seorang hero yang sama. Tu sedikit sinopsis pasal cerita deception. Taknak cerita pepanjang, nanti tak syok lah korang tengok. :D

K. Stop promote, cerita dah habis pun kat Astro Bella tu. Tapi kalau korang nak tengok cerita ni korang boleh lah download kat mana-mana  web ataupun tengok kat you tube je. Kalau nak tengok kat you tube, boleh laa tengok sini, "Deception".

So, untuk cerita ni Mimi kasi 7/10 bintang sahaja. Sebabnya cerita ni boleh tahan laa. Suam-suam kuku je. Hahaha :D


You Might Also Like

0 comments