Arnold Cycling Cafe, KB Mall, Kota Bharu.

4/30/2015

Assalamualaikum dan Hi :)

Ni nak review sikit. Sewaktu mimi ke Kota Bharu, mimi sempat singgah ke Arnold Cycling Cafe yang terletak di dalam KB Mall. Sebelum ni dah selalu intai-intai cafe ni tapi tak berkesempatan nak try menu apa yang best kat sini.

Arnold Cycling Cafe.
So, haritu alang-alang mimi ke KB Mall bersama-sama dengan family terchenta. Jadi, mimi pun masuklah ke kafe ini. Setelah masuk kedalam kafe ni ternyata kafe ni sangat lah cantik, menarik dan tertarik. Korang yang nak stay kat sini kejap boleh jadi lama bila duk dalam ni. Memang cantik sangat. Bersih pun bersih.

Tenenene.

Bawah ni gambar kitchen kafe ni. Cantik kan? Tambah pulak dengan adanya akak cantik kat bawah ni lagilah bertambah-tambah minat nak masuk. Tak ambik pulak gambar akak ni. Haha

In Cafe.
Apa yang mimi minum? Tadaaaa. Ni jelah yang mimi sempat grab. Mimi minum air nescaffe blend manakala adik mimi pulak minum kiwi yogurt. Harga lupa dah berapa. Tapi total semuanya RM2+.++. Murah ke mahal? Anda yang tentukan. :D

Tadaaa. Ni jelah air yang di minum.
Korang yang stay kat Kota Bharu atau yang datang ke Kota Bharu boleh laa singgah KB Mall dan pergi ke kafe ni. Air dia memang sedap sangat. Beli sekali konfem nak lagi. K lah, itu je. See you on next entry guys! :D



You Might Also Like

2 comments