Pantai Batu Buruk, Terengganu.

4/29/2015

Assalamualaikum dan Hi :)

Ni sesaja nak share dengan korang gambo time pergi Pantai Batu Buruk, Terengganu. Sebenarnya memang dah selalu pergi pun. Tapi sejak-sejak aktif dengan blog ni teringin jugak nak share dengan korang kan.

Pantai Batu Buruk, Terengganu.

Gambar ni minggu lepas sewaktu nak balik ke kampung di Kelantan. Stay kejap kat Kuala Terengganu. Kemudian, pergi ke Pantai Batu Buruk. Korang yang nak datang ganu tu boleh laa singgah sini. Pantai Batu Buruk ni pun merupakan salah satu tempat tarikan pelancong tau. Sesiapa yang datang ke Terengganu mostly mesti datang sini. 

So, first let me take a selfie :P


So itu jelah. Sikit sudahlah share taknak bebanyak nanti korang jemu pulak kan. Bye!

Lots of love, Syamimi Rosnee.



You Might Also Like

2 comments