#BloggerTalk : Kisah Dan Lagu.

4/13/2015

Assalamualaikum dan Hi :)

#BloggerTalk.

Minggu ni dah masuk minggu yang ke-6 untuk #BloggerTalk, Segmen Sahabat Blogger. Mak aih kejapnya. Dah kena updated entri baru. Best tau join Segmen Sahabat Blogger ni. Sekurang-kurangnya ada laa jugak benda yang kita nak share kat blog ni. Takdelah blog kita ni berhabuk kan. Korang yang baru nak join tuu jom laa join! Sangat dialu-alukan. :)

So, topik untuk minggu ini ialah "Kisah dan Lagu". Topik ni takdelah susah mana. Tapi nak cerita tuu hmm mana satu eh nak cerita. Banyak sangat kisah dan lagu. Sampai tak tahu mana satu nak share ngan korang. Haha


Back At One- Brian McKnight


K k. Berbalik kepada topik. Korang tahu tak lagu ni? Cuba dengar and teka ni lagu apa? Kalau tak tahu cuba laa dengar. Sekali dengar mesti nak dengar lagi untuk kali kedua ketiga keempat dan seterusnya. Sama macam #BloggerTalk jugak, sekali join mesti nak join untuk kali kedua ketiga dan seterusnya. Haa. Best kot lagu ni. Serius best. Ni kira one of my favourite songs.

Kenapa mimi share lagu ni ngan korang eh? Sebab? Sebabnya ialah lagu ni mengingatkan mimi to someone. Someone yang sentiasa ada disisi mimi selepas my parents and my family. Dulu dia selalu nyanyi kat mimi tapi sekarang jarang dah. Dia busy. *sadis. Acewahh. Gituu. *jiwang pulak.

Untuk awak : "Kalau awak baca ni awak tahu siapa awak." :D

Emm, k. Dah dah. Taknak cerita pepanjang. Sikit dah.

Tu jelah nak share.

Nantikan cerita yang selanjutnya pulak ye.

K. Bye! :P






You Might Also Like

7 comments