Benda Yang Lepas Jangan Dikenang.

5/12/2015


 

Assalamualaikum Dan Hi :)

Awal mimi update blog harini ye. Pepagi ni tetiba rasa nak share something dengan korang.  Just nak gitau sebenarnya harini macam-macam perasaan mimi ada, gembira sedih. Sedih bila mengenangkan tentang something. Bila ingat pasal tuu mimi terus jadi down. Tapi mimi kuatkan semangat jugak untuk tidak ingat sangat benda tuu tetapi mengambil iktibar atas apa yang berlaku. Apa-apa pun mimi tetap  gembira dengan kehidupan mimi sekarang. Siapa mimi sekarang. Walaupun mimi tak sehebat orang lain tapi mimi tetap bersyukur dengan apa yang mimi ada sekarang. Alhamdulillah. Benda yang lepas jangan dikenang! Jadikan tuu semangat untuk terus bangkit. Gituu.. So, satu senyuman untuk diri sendiri! :D

You Might Also Like

2 comments