Blogger-Blogger Pilihan Hati Mimi.

5/07/2015

 Assalamualaikum Dan Hi :)

My Blog List
My Blog List? Apa pulak lah my blog list ni ye? Okay, kali ni mimi nak share dengan korang mengenai blogger-blogger pilihan hati mimi, that's My Blog List! Rasanya bukan mimi je kot tapi semua blogger kat luar sana tu pun mesti ada blogger-blogger yang korang minat kan? Ataupun macam idola laa. Hehe bagi mimi pulak mimi memang ada blogger yang memang mimi adore sangat macam dalam blog list tulah. Maklumlah mimi ni kan masih baru bertatih lagi dalam berblog ni. Jadi, dorang ni laa yang jadi pemangkin dan semangat untuk mimi terus berblog. Gituu..

Meh kita tengok antara blogger-blogger yang menjadi pilihan hati mimi. Gambar kat atas tu ialah blog list dalam blog mimi. Kesemua blogger dalam blog list tuu memang mimi minat dan suka sangat. Boleh dikatakan setiap hari mimi mesti jenguk blog dorang. Kemudian, mimi jugak banyak belajar mengenai blog dari blog dorang semua. Dulu mimi menulis blog diam-diam je tapi sekarang ni terasa pulak nak share dengan semua orang pulak. Hehehe takpe kan? Tak salah kan? :P

Bawah ni ialah antara blogger-blogger yang tersenarai dalam bloglist mimi.



Yuyu Zulaikha


Namee Roslan


Irine Nadia Marcello





Fatin Liyana




Fatin Liyana

So, ini lah antara blogger-blogger pilihan hati mimi yang boleh dikatakan setiap hari mimi mesti jenguk blog dorang. Cantik kan dorang-dorang ni semua? Dorang ni semua dah berjaya jadi selebriti blogger tau dan dorang ni semua dah berjaya. Jeles tengok dorang. Macam Kak Fatin Suhana dengan Irine Nadia, dorang dah bukak butik sendiri iaitu Butik ByFatinSuhana dan Fiska. Fatin Liyana pulak dah jadi doktor dan penulis buku. Buku yang dia tulis ialah buku Diagnosis tuu, dia lah antara penulis buku tu. Haa, so kalau korang nak tahu dengan lebih details pasal dorang ni, pergi laa jenguk-jenguk blog dorang. Memang inspired sangat tauu :D

Emm, akhir sekali, kenapa blogger pilihan hati mimi semua perempuan ye? Takde ke blogger lelaki? Haa, sebenarnya ada je tapi tunggulah mimi update next entri pulak. Nanti mimi kongsikan ye. Hehehe















You Might Also Like

6 comments