Kaki Komen!

5/08/2015

Assalamualaikum Dan Hi :)

Kaki Komen.

Haa, akhirnya mimi dah letak pun widget top komentor kat blog mimi! Yeayyy! Lepas ni boleh laa tahu siapa pengomen tegar kat blog mimi ni kan. Hehe cara nak letak widget ni pun senang je tau, mimi cuma ikut tutorial kat blog. Nanti kalau ada masa mimi share dengan korang  tutorial untuk letak widget ni ye. *macam rajin je nak buat tutorial. T.T

So, top komentor blog mimi pada bulan ini pulak jatuh kepada Cik Ash! Yeayyy lagi! Cik Ash ni merupakan sahabat mimi dari Sahabat Blogger tauu. Jom kenal Cik Ash dengan lebih detail. Hehehe


You Might Also Like

7 comments