Goodbye May! :')

5/28/2015

Assalamualaikum Dan Hi :)

Goodbye May!

Sekejap je masa berlalu kan. Tup tap tup tap, dah nak habis bulan May ni. Maka datanglah bulan baru. Lagi beberapa hari je, kita pun akan masuk ke bulan baru. Pejam celik pejam celik kita dah nak masuk pertengahan tahun kan? Sekejap sangat rasanya. Macam tak percaya je. Hmm. So, sempena nak masuk bulan baru ni, jom laa kita sesama renung-renung kan apa yang kita dah buat pada bulan sebelum-sebelumnya. Adakan impian kita sewaktu awal tahun tuu dah tercapai sehingga ke harini ataupun belum? So, kita lah yang menentukannya. Apa yang kita buat hari ni melambang kan kita pada masa akan datang. Bagi yang belum capai lagi impian pada awal tahun haritu, jom kita sama-sama gapaikan tauu. Semoga tercapai impian dan hasrat yang inginkan pada awal tahun haritu, okay?

Apa-apa pun Goodbye May and Welcome June! :D



You Might Also Like

2 comments