Review | Kali Pertama Consume Dian'z Vitamin.

5/05/2015


Assalamualaikum Dan Hi :)

Siapa nak cantik? Menawan? Cantik ni memang lumrah semua orang nak cantik kan. Lebih-lebih lagi kaum wanita. So,  kali ni mimi nak buat sedikit review tentang collagen yang mimi consume. Sebenarnya, ini kali pertama mimi cuba consume collagen ni. Sebelum ni mimi consume collagen berbentuk cecair. Tapi disebabkan mimi dah malas nak buat air bagai-bagai tuu, mimi pun nak cubalah collagen yang berbentuk tablets pulak. Just consume dan telan. Senang kan? Selain daripada tu, bukan apa mimi consume collagen ni juga untuk kesihatan kulit lah kan. Collagen apa yang mimi consume? Okay. Korang pernah dengar tak Dian'z Vitamin? Mimi bukan promote nak jual ke apa tau. Tapi just nak share dengan korang collagen yang mimi consume ni. 

Dian'z Vitamin C.
Kali pertama bau collagen ni, mimi dan pun tertarik dengan bau dia. Bau Dian'z Vitamin ni best sangat, dia bau macam anggur centu. Rupa-rupanya dalam Dian'z Vitamin ni ada khasiat berry. Patut laa bau dia sedap je. Dalam satu botol ni ada 60 biji tablets. Cukup untuk sebulan tau. Korang perlu makan dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam. Waktu pagi korang ambik tablets ni sebelum makan manakala waktu malam pulak sebelum tidur dan selepas makan. Untuk kesan yang lebih efektif waktu korang ambik tablets ni jangan minum kaffein. Kalau tak kesan dia lambat sikit.

Harga pun tak mahal dan sangat berpatutan.

Harga untuk Dian'z Vitamin ni pulak takdelah mahal sangat tapi berpatutan laa. Harganya cuma RM80(SM) dan RM 85(SS). Murah je kan? Mimi pun baru je nak cuba ni. So, nanti kita tengok laa cemana rupa mimi selepas consume tablets ni ye. Harap kesan dia baik-baik lah ye. Kat mana nak dapatkan tablet ni, korang boleh dapatkan di kedai-kedai jamu berhampiran ye ataupun search je Dian'z Vitamin kat google, instagram atau facebook. Nanti korang jumpa lah ye :D

You Might Also Like

5 comments