Jemputan Pertama Sebagai Blogger :D

5/07/2015

Assalamualaikum Dan Hi :D

SEMBONIA

Mimi dapat jemputan! Yeayyy! Gembira tak terkata. Kenapa? Sebab mimi dapat peluang untuk join event as a media blogger! Kali pertama untuk event brand ternama pulak tuu. Bukan senang nak dapat tau. Syukur sangat. Ni lah masanya nak timba ilmu dan pengalaman as a part time blogger kan. Tak sangka pulak dapat. Padahal mimi tulis blog ni suka-suka je. Takdelah kata nak serious sangat. Hehe tapi harini mimi diberi peluang sebagai media. Mestilah happy kan.

So, untuk jemputan pertama ni mimi telah di invite oleh Sembonia untuk launch preview sembonia yang bertempat di East Coast Mall, Kuantan pada 9-10 May 2015. Esok lusa lah ye. So, mimi tak sabarrr nak kesana tau! Plus, nanti boleh jumpa blogger ternama yang lain-lain lagi. Haa, masa ni lah nak kembangkan network kan. And lepas ni kalau ada event-event lain lagi, boleh laa jemput mimi ye. Hehehe

Apa lagi jumpa korang disana tauuu! :D



You Might Also Like

5 comments